Khairul's FotoPage

By: Khairul Anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 30-Nov-2008 11:27 Email | Share | | Bookmark
Gambar2 Juli Bersanding

 
 
 
View all 18 photos...


ha..itulah gambar kawan aku, (juli syarida) dengan suami die sape ntah namanyer,
haha..yang bersanding pada 30 november 2008.
bagus la sebab die buat kene pada masa,
ramai dak2 dah cuti sem, so, ramai la yang datang kenduri kahwin die..
umur 20 dah kahwin.hehe... jodoh2.. it was fun


Friday, 26-Sep-2008 22:59 Email | Share | | Bookmark
Semester 4 (bahagian 2)



New Semester Part 4 - Bahagian 2
September 26th, 2008 by anf882003


Hai2, bertemu lagi di bahagian 2..ewah2..macam episode la plak…ahaha.. so..skang nie dah masuk uitm balik lepas dari seminggu cuti untuk mid term,, banyak benda yang berlaku n event yang aku nak cite..ehehe…nak baca, go on..tamau da..nie kenangan haku je..ehehe…


Benda Yang Wat Aku Happy?


1.Berbuka dengan wal,teeka, n fiza.

ahaha..nie agak kelakar, malam aku keluar nie, dok kenekan jer awek 2 orang nie, tak henti aku gelak dengan syawal..ahaha..hm, just berbuka dekat pizza hut batu gajah tu.. dah pas kenyang2 makan..tibe2 terasa nak maen mercun lak..carik punye carik. sampai ke lumut da.. ahaha.. paling kelakar, sampai kedai2 kat lumut tu kitorang dok tanya ada jual bunga api ke tak.. event bangla2 kedai tu tak tau pown ape bunga api tu..ahaha..lawak2.. n then, just lepak2 dekat lumut n teluk batik.. saje lepaskan tension.. dok borak2 kenangan dari part1..cite2 pasal life..hm.. okla..malam tu terasa happy nyer..balik2 pun slumber jer masuk pintu depan, pak guard takde plak tu.. ye ye jer aku call aliya, camana nak ayat pak guard. ahaha..dah lepas.. sampai kolej, aku bagi lew present kat teeka sempena bezday die..ahaha.. tshirt ja.. ok ar..sebaek esoknyer ahad..so, bleyh tido puas2..ahaha

2.Overnight Ipoh Bersama Rumate (zoul,redz,amir,syawal+aszwan)

nie lagi besh…lepas solat jumaat, terus gerak ke JJ, n ada terjumpa liza, junior akaun kat speedy (belum mention pasal die dalam fs). ahaa..dok lepak2 kat jj tu, kedai buku..kedai2 yg ada kat situ ar..dekat 6, baru g bazar dekat stadium tu.. berbuka dekat tempat terbaek redz rekemen..eehee..n then, ada plak PC fair ..ape lagi…benda2 gadgets nie, memang priority aku.. ahaha.. kenapala dah nak abesh2 duit nie baru ada pc fair..huhu..so, aku beli gak speaker.. taknak balik lagi tu, so.. kitorang lepak kat padang polo plak.. nie tempat paling meriah ar orang kata kan..ahaha…tempat yg wat aku mantong+gile sket dengan bergambar nyer.. main taman2 mainan bodo2 tu..memang gelak jer.happening sungguh..ahaha..sampai terlepak dengan ratu2 drag kat sana tu…huish.. lawok2..dah taknak balik, main bowling lagi dekat JJ tu..ada dak2 CS sekali wat event ape ntah..hee..ok ar, takde ar aku maen masuk longkang jer.ahaha.. lepas lepak2 kat dataran, lepak kat umah aszwan, sebab ada yang nak tido sat.. ehehe..malam nie pown ada layan junior ratu2 drag..gile tol malam tu.. ahaha.. lepas sahur..baru la grak ke uitm n terus tido..ahaha…

3.Malam Merdeka n Malam Archiday

Malam nie, quiet happening, dengan bunga api yang takde.ahaha.. sebab ada kamera redz tu..so ape lagi..nampak jer orang yang aku kenal, dok snap ar.. dengan dak2 kelas akaun..alif..nuo..eri..besh2…n kawan2 uitm, eah om, syafiqa qs..shikin sk pown ada..ehehe..lama tak jumpe kawan2 rapat ku tyme part2 nie.. ok ar, happening, dari archiday tu, persembahan dorang memang gempak gile, tak penah kecewakan aku dah 4sem da..ehehe..tak stick dengan rumate, sebab sorang jadik ketua projek feskem, sorang dok hayati debat tu. ahaha.. aku melilau la kanan kiri..ehehe..last nak balik da, bergambar dengan dak dem part4 tu..sape erk.. aisya,ain , mina..ahaha..balik lepak2 dulu..esok nak puasa.. yahoo…

4.Assignment

Ok..so aku tarik balik kata2 aku pasal mcd tu..ahaha..dah g interview, akak manager tu sporting giler..siap dapat makan lagi.. ahaha… n then, dah present sekali mcd tu..n so far aku rasa ok, lect focus pada yang ada interaction dengan click yang laen.sebaek aku ada tanya salikin sket2..ehehe..ok ar kowt, tinggal nak wat report n meeting jer, n CTU plak.. ok sangat2 .. dengan assignment, present, aku tak tau ape pown..takde membantu pape pown, tau2 present jer.. ehehe…sowie ya guys..present pasal zakat dekat bilik ustazah je…AIS plak.. sumer chapter yang ada dekat buku excel tu, awal2 dah siap da… lecturer dok sowh buat 1 chapter 1 kelas..ahaha..aku datang dok online jer la..tak pown wat exercise sendiri..assignment excel pown ok…happy betol aku kelas ais.. n lastly.. kelas MAF..pengganti cik zul, memang dah berapa kelas aku tak datang, sampai die pown tak kenal muka aku da..ahaha.. dah nak sebelum cuti tu, dia sowh sign jer mana attendance yang kosong.. ahah…sebab die malas nak menjawab kat hep t…ehehe…ok ar..besh jer…

5.Dinner Akaun

dinner? hm..dari pagi sampai ke malam ada dekat ipoh tu..dok tolong2 mana yang mampu..ahaha..tapi sebenarnye wat nyemak je kowt? sebab bukan ada ape keje n jawatan pown..dok lari sana sini..usha sana sini..sebok sana sini.. ahaha.. tapi last2 tu ada gak ar tolong jual hadiah2 request last minute pada sape2 yang nak..ahaha..tema malam tu, malam retro.. stripes n polka dots.. dapat bayangkan ke? ehehe..memang besh la.. montaj memang menjadi.. karektor utama tu aliff plak..die nie memang lawak la..ahahaa…ok lew, tapi aku nie bukan pandai bergaya sangat,, just suar jeans dengan baju kemeja stripe ja.. tak besh tol..ahaha…overall.. dah lepas sengsara sampai part4 kene handle dinner. ehehee…

6.Rakan2 Dota

ini adalah satu game death of the ancient. game nie memang besh pada yang minat ar,,,aku jadik minat gak sebab ramai antara dak2 akaun aku maen gak kan.ehee…sampai ada yang bantu nak maen game nie, kalu bagi dak2 cs plak, game nie dah jadik macam subject utama dorang.. ahaha..yela, lebih 90 karektor untuk dipilih, dengan combine2 item, mode yang ada.. aduhai..besh betol..wat aku leka kat uitm tu..ahaha…

7.Bergambar kelas n berbuka ex-kelas.

lastly…bergambar dengan kawan2 kelas e aku skang nie.. besh tol la dengan dak2 nie..barula aku rasa diperlukan kat kelas..kira macam orang perasan kewujudan aku la..ehehe..dah nak cuti raya, so rambut aku panjang gile da.. ahaha..dok wat style sket pown kene bahan da..besh2.. ehehe. then lepas bergambar tu, berbuka plak dengan dak2 kelas aku dari part1 sampai part3 dulu..ahaha…dok join jer.. dorang still kawan2 aku even tak sekelas lagi.. joint jerla..dorang nak kata ape,,kata ar..waktu bergambar, aku paling havoc.. nak masuk jer mana2 kamera yang on..biar ar..ahahaa….besh2..

Benda Yang Wat Aku Tak Happy?

1.Assignment

hm…tak happy sangat2 pasal FAR skang nie..nama jer student akaun , tapi subjcect nie la paling nyampah.. sebb skang ni dah masuk share, main pown sampai billion2 RM da..published akaun tu..adoyai..nak study hard sket chapter tu… n then, dua2 kelas FAR n ECO hari selasa n khamis.. nie yang rasa hari yang tak bsh bagiku..ehehe…kelas ECO hari khamis kol 8.. maleh nak g..g kelas FAR je kol10.. yang tak besh nyer.. kelas ECO khamis asyik batal jer…ehehe..sampai da dapat forecast da..ala, kelas eco khamis..tido lagi ar..ahahaa….tu yg wat aku tak happy tu..pdahal..ahahaa…

2.UITM

nie..bukan la tak happy,,tapi complex seyh..pasal print sendiri slip exam periksa,,,n then nak buat pra pendaftaran kolej tu..payah tol..dah la kalau lambat jer, automatic logout..aduyai..takpe2, maybe susah sebab 1st tyme uitm wat camnie..lagi 2,3 sem ok la kowt..ehehee…

Kawan, Sahabat, Kenalan, Cinta ???

Kawan2 ku sebelum nie, aliya photography..ok. still berkawan..happy dapat tolong die sumtin. ehe..sowei erk,takde akaun cimb la u..ehe.. n then, izzah degree om.. die la satu2 harapan kalu aku betul2 mintak tolong nak bangunkan tito..ahaha.. die call, sms sampai aku bangun..ahaha..thankz erk.. n junior aku..misc cielo a.k.a diba nie still contact, tapi dah langgar contract da..tak bangunkan aku subuh da..sebab bulan pose kan..ehehe..takpe2, kalu sms pown borak pasal akaun..bagus kan..ehehee..

Kali nie ku gtau je nama..payah la nak bagi hint2 nie..ahaha..kalau korang kenal bagusla..ehehe….

1.Eah.. itula nama yang aku kenal dari die. senior OM part5, actually dah lama kenal kat fs nie, dari aku part1 lagi, tapi dah part4 barula dapat num, so baru nak mention ar..ehee..die kawan bek zoul, lagi pernah main tennis dengan rumate aku syawal.dia aktif main tennis, sape2 nak cabar die, silakan la erk..hehehe…okla dia, pernah gak terlepak dua tiga kali, nice person.ehhee..

2.Ekim. kenal betul2 tyme nak masuk lepas cuti midterm, ehe. cana erk.. ekim nie manja tau. ahaha..dia amek kos SK kat uitm tu, skang nie part3, she’s nice, banyak gak cite hal2 personal,not mention here, private wo..ehee..aktif jadik emcee dinner n family day persik.selalu beli lauk sahur dekat dt dengan die nie..ahaha..okla, banyak info n pengetahuan aku bertambah dari die, sebab aku nie kan lampi sket..ahaha..thankz ekim..

3.Ecah. ecah nie amek kos CS part5,sem depan dah nak praktikal. first tyme jumpe, kat pasar malam, die tegur aku, tpi aku tak cam ecah nie.(cowiey erk) die nie geng2 OC, so berkawan rapat dengan rumate aku, amir n zoul tu. eheh..die ok, senang berkwan dengan orang, tapi belum officially jumpe die pown.. just sms gtu2 je..kan kan? ehe..so, sebelum hang praktikal sem depan, better jumpa,,kalu tak merana..ahahaa…thankz gak erk ecah.

4.Tengku Ain. Amek OM gak, tapi part4, berkawan dengan eah nie, ingatkan die part5 da..ahaha.die OC gak, sama dengan amir n zoul..firstly nak ucap tima kasih banyak2 sebab ada belanja makanan berbuka..zoul bagi nasi tu kat nua.. n then, thankz gak sebab bagi kad raya sebelum raya.. ehehe.. n thankz untuk upcoming bezday present..ehehe..ain nie nice lew..eheh..tapi tak penah langsung jumpe dia. cian dia..selalu kalu ternampak pown rumate2 aku jer.. takpe2..dun worrie..ada masa t kite jumpe k..banyak gak benda yang ain wat kat nuar..thankz yeah..

Summary


hm…so skang nie tengah cuti raya,sampai 5hb ahad depan, raya tahun nie, taktau lagi sebab fisrt time raya tanpa ayah, n first tyme raya sekali dengan bezday aku..first raya tu..ehehe…n event2 lepas cuti midterm nie, sume n so far besh jer..kalu tension pown pasal study sket2 jer.. n kalu pasal kawan2 tu.. diri aku je yg wat aku tension pasal dorang nie, so better aku pk aku happy n takde ape dengan dorang, baru la rasa k..kan? n berbuka dengan rumate2 nie.. hari2 aku dengan rumate aku, plus kawan sekola aku.. redzuan nie, petang, malam on9 semua, beli sahur sume berbuka dengan die, aku selalu kaco die nie.. tapi die niela banyak membantu aku.. aku cyg kat die nie..alahai, sem depan die dah nak praktikal.part6 baru balik cni..ntah cane la aku sem depan kan..ahaha.. ok ar…jumpe nanti di bahagian 3, lepas final exam plak..ehehe..chow!


Wednesday, 20-Aug-2008 22:51 Email | Share | | Bookmark
Semester 4 (bahagian 1)


New Semester Part 4
August 20th, 2008 by anf882003


Hai2. bertemu jugak part4, ok.. first of all, aku dah cukup bahagia dapat bilik yang sama waktu part2 dulu, DG48, bilik yang aman damai, lagi dengan rumate yang sama, amir SK, syawal SK, n redzuan BS (dulu zoul SK)..

Benda Yang Wat Aku Happy?
1.Condition Bilik n Rumates

kenapa suke dok kat bilik nie? aku tak
kesah berjauhan dengan dak2 akaun, bilik nie cukup tenang nak study,
lagi.. strategik nak usha orang time petang2, maklumla, berhadapan
dengan jalan raya. hahaa…


2.Electronic Gadgets

owh yeah.. aku n syawal dah lama rancang nak beli gadget iaitu PSP. ahaha.. selalu la citer sebelum dapat ptptn n gaji tu, so bile dah kuar.. ape lagi, beli ar.. aku amek itam, syawal amek putih, benda yang tak lepas dari aku.. dok maen je. banyak funtion wo.. leyh letak gambar, mp3, video even movie!! kene converted la, games pown amek dari data je. n then.. bleyh wireless tu yang wat gempak beb!! benda tu memang tak membosankan keadaan kat bilik.. lagi, laptop aku pown dah format, so.. dah ok n ada external 320 gigabyte g. hehe.macam2 aku simpan.

3.Group Kelas Baru
ok.skang nie im no longer belongs to group D,, aku dah masuk group E,, di mana..aku tak nyesal masuk grup nie, semua acceptable n ok jerla.. so far, group assignment,, ape2 semua ok..buat bond aku dengan dak2 akaun nie makin rapat.

Benda Yang Wat Aku Tak Happy?
1.Kehilangan…

ok..mungkin ramai yang dah tau, tarikh 27-7-2008 dah mengubah segala-galanye dari hidup aku. ye. aku kehilangan ayah, arwah meninggal pada umur 51 tahun. hm..sedih xsedih, tapi aku kene terima hakikat, tuhan lagi sayangkan dia..

2.Rumate
Hm..aku ingat its should be ok macam part2 dulu, maklumla..part2, takdela bz mana.biasa lepas maghrib tu ada je kat bilik, stay borak2.study ke. bukan ape, kadang2 terasa la (sorry guys) sorang bz sebab ada pangkat, tugas n tanggungjawab dia.. sorang lagi asyik ada kelas jer malam, takde kelas g online.
lagi sorang nie.. camana erk? study..tak study dia main game, n then tido awal.
ahaha.. moody gak kadang2, lagi2 dengan situasi aku yang baru kehilangan, maaf la kalau tak tegur korang ke ape, tapi, THANX A LOT sebab semua ikut hantar aku balik tyme ayah aku meninggal tu.. n thankz to person yang lead me to the car.. thanks so much. Itula.. aku ni, mana bleyh dok sorang2 kat dalam bilik, bleyh jadi giler wo.. ahaha.. thats why la aku lepak sana sini.. kalau student2 uitm ada nampak la.. yeah, aku akui kalau lepak memang tak penah stick dengan orang sama jer, but trust me, semua tu kawan je. tak lebih.. kalau ada sesiapa yang terasa n tersinggung, maaf la ye.

3.Tension Week
Hm, lepas jer dari kehilangan tu, aku dok umah seminngu. nak catch up seminggu punyer kelas, payah gak tu.. aku agak ketinggalan dalam semua subject, tension gile.. sebab sebelum cuti mid term, kene submit assignment AIS280 myob (yang akhirnye aku yang setelkan sorang), pastu ada test MAF270
(thankz to mie, 5 minute lesson wat aku ingat semua n bleyh jawab test), kene submit assignment CTU231 plak, (even aku tak buat ape2 tapi isau gak!),
n then paling tense, subject BEL250 (yang tak lepas2 lagi dengan interview - aku dah agak risau.) n sebab semua tense yang melanda, aku jadi moody gile.. kat bilik diam, n tak banyak cakap dengan rumate (sorry guys), n bile dah tension, teringat kat arwah lagi.. sampai meleleh air mata aku.. takde sape tau. tapi tibe2 ada plak kawan call, dah dia bantai nangis sekali (sorry u.. i takkan nangeh lagi dekat u, i nangeh dekat orang laen.heheh)..

Kawan, Sahabat, Kenalan, Cinta ???

Benda yang tak pernah lari dari fikiran aku.. haish.. macam2.. kenalan baru? mostly semua dari dunia internet ni.. yeargh.. friendster la, mana lagi, setiap cuti sem kenal dengan ramai kawan baru, bukak sem mesti ada terjumpa. dari situ, mula la lepak, orang kata dari mata turun ke hati? ahaha…

nak ku senaraikan ke eyh…not mention name la.. ehehe…

-first kawan aku untuk sem nie, dia amek kos photo sama part jugak, ha. kenal tak, kenal tak? dia ok la. selalu m.call2. haha..penah la lepak kat up, study dekat libry. she’s supportive n suke bercerita..quite nice.

-second, degree om.. ehehe.. nie kawan duduk dekat luar, tak biasa lagi dengan keadaan kat luar, so..just being supportive to her, (is it help you?)
waktu jumpe pown lepas solat jumaat, makan kat up.dengan rumate aku, redz. so..ok jela.

-third, awal2 sem rapat la, ehehe..junior aku da, akaun part2, cewah.. dah ada agreement, aku ajar dia apa2 yang dia tak paham, so dia bangunkan aku, sms tiap2 pagi bangun subuh, alhamdulillah. its work! ehehe.. jarang dah aku bangun lewat, thankx ya misz!

Itu jerla so far.. yang laen2 still kawan kat fs ja, even ada banyak kali terserempak tapi segan2.. ahaha..its ok.. kawan yang still kawan..? kawan jer macam biasa.. gaduh, merajuk, dengan kawan2 yang sedia ada nie.. hm, ada yang menghilang camtu jer.. ada yang senyap? ada yang nak jadikan skandal? ehehe.. macam2.. THINGS HAPPENS.. so, kite just terima jerla dengan apa yang berlaku eyh…

skang nie tengah cuti mid term UiTM, lepas dari demonstrasi 10% kepada non bumiputera.. ehehe..besh gak la berarak. hehe..so, aku tak tau nak buat ape, dok rumah je , doing nothing, lagi. aku nie suke menulis, so aku merepek la kat sini..ahaha.. k la, chow


Monday, 30-Jun-2008 19:14 Email | Share | | Bookmark
Final Exam n Cuti Semester Part3


Final Exam
Kahkah..aku actually feel sorry to kawan2 aku n ex rumate aku part2 (amir n syawal)
kerana aku study tumpang kat bilik dorang nie.. kadang2 ganggu pelajaran dorang
plak rasanyer...
So,sem nie agak susah ar subject2 macam Law,Far200,Mgt,Maf,Bel,Ctu

-Maf220 nie, YM Raja Omar yang ajar. die actually ok, he's promise that carry marks
untuk student die bagi over 25/30. ok what. memang betul..aku pown dapat 28. study dengan die pown relaks, die sangat baek, funny, kelas selalu cancel.hahaa.. apa yg aku takkan luper, die janji, dari final paper ada 5soalan, kalu jawab 1 soalan betul semua, die akan kasik lulus terus, 2 betul semua, dapat B, n 3 betul semua dapat A, tapi apakan daya, setiap soalan tu ada anak2 kecik.. so, aku dengan relaks takde la study sangat maf sebab die cakap camtu..kahkah..sekali study paper2 sem lepas, susah gile.. tyme nak jawab pown dah chuak giler2.. jawb sket2 jer for each question. result aku dapat C+. kecewa seyh.hahaha..

-Far200 plak, actually confident jer jawab paper tu. tapi biler dak2 lain discuss2, aku dah buat silap kat chapter Hire Purchase, downpayment dah salah..chuak gak ar aku, tapi what done is done..result aku pown dapat C+ jugak..alhamdulillah lulus..

-Bel250 quite ok la, takde hal sangat..its come down to B+. aku really2 enjoy blaja bel this sem, sebab ustazah fauziah n lagi sorang tu, dua2 happening, recognise la kewujudan aku kat kelas tu kiranyer.wakakaa.. besh2..

-Ctu151, yeah.. ctu amek masa part3, because part2 takde dalam program ac110. this one aku dapat B-, carry mark ctu sket masa tu..asal sebab2 tertentu.. kes folio dengan presentation ar.. biasa ar, present2 nie aku tak berapa nak ok.hahahaa...tapi waktu study final ramai2. its seem macam bleyh score.hahaha.. kenangan ar study ramai2..besh wo..hahaa...

-Law240. haha..nie paling aku suke, nak tau kenapa? lecturer nie pengajar luar, so die selalu takde kat uitm, nak refer ape2 pown susah..so, sampai final pown aku nak fahamkan concept law yg macam acceptance,offer,etc.. tu pown aku tak paham2 lagi.. kahkah..waktu final aku study tu jer pown..hampeh gak ar..yang nie pown aku dapat B-.
paling aku tak dapat luper.. kelas law nie jarang gile datang..ada sekali tu, dekat 5,6 minggu kowt tak datang. datang tyme nak test2 jer.. tengok2 attendance baru.nama aku takde..ape agi..jadik setan ar..aku sign semua attendance yg aku tak datang tu.ahaha. jahat kan aku..ahahahaa...

-Mgt215. subject fav aku, cik roseamilda pown ok saje. tapi final, 40markah ilang camtu jer, soalan gile different, aku terus sms cik. dia pown kata yang soalan tu untuk dak2 degree HR, ntah cane leyh masuk dalam mgt. tapi as a lecturer, die tau la ape die wat.. n aku dapat A- untuk subject fav aku nie..hehe.thankz cik roseamilda..

Overall
result aku sem nie paling menghampakan..tak pernah2 aku dapt C dalam transkrip aku.
paper far C+ n maf C+. result plak paling teruk, dengan gpa 2.84, cgpa aku comfirm ar jatuh giler2.. segan gak ar.. part2 kan 3.54, jatuh sampai 0.7 tu.. tapi takperla coz cgpa aku maintain 3 ke atas, objective utama aku tu..n never2 never ever ada repeat paper. tu jerla harapan..

Cuti Sem 3
Kipling.. ever heard of that brand? nie jenama artis fergie punyer. hahaa.. kerja paling senang n masyuk gak ar untuk cuti sem yg sekejap nie.kerja tak sampai sebulan pown..dalam bulan may ke june. Kerja sebagai promoter. berbeza dengan sem sem yang lepas..aku keje kat metrojaya mid valley, sebab ada selisih faham, aku kerja dekat isetan the gardens. ok jerla. i had fun, lagipown permanent aku tu dak 18 tahun jer. a gurlz. hahaa..selalu ar tak dengar cakap die..malas2.aahahha. bukan banyak keje kene buat pown.. promoter handbeg..tunggu customer datang jerla. tapi paling aku suke tyme masuk keje n balik keje..isetan akan pasang lagu dari jepun yg merdu n sangat seronok untuk dilayan semasa tidor..wakakakaa..

well.sem 4 dah nak bukak, n aku dapat balik dg48 aku waktu part2 dulu, dengan amir, syawal n first tyme - redzuan - kawan skola aku. haha...hope it will be better than part2 dulu.c ya!



Sunday, 23-Mar-2008 10:22 Email | Share | | Bookmark
12th weeks Part 3 (... da revision of MGT)


yeargh...another 2 weeks untuk study weeks n final..so, start from this weeks, dah kene struggle sket untuk revision for subject2 tertentu

MGT n FAR
Far aku dah kasi settle awal2 dekat uitm sampai chapter yang dia ajar, so far..partnership la tengah kong sket..n balik umah, study mgt giler2..notes..semua la..macam part2 dulu..
study hard.hahaha...so far ok..just tinggal law n maf.. ctu n bel k jer kowt nanti...

5S n Gotong Royong
Haha..aku just masuk jer meeting, orang dah gelak2.kenapa? nie tokey baju nie..
kelakar gakla..ada orang tau pasal aku, n memang kelakar, nak kutip2 barang dari bilik ke bilik tu, aku just join g padang jer..bapak bosan , dahla damar sket giler orang datang.
wat malu jer..hahaha....

Sad Story? perluke??
Haha..after gotong royong jer..sms this gurlz, n then..ada la bagi bezday tarikh, watpe.
she said bagila tarikh bufday bf dia,.. ntah sapa ntah.. so, shes gone now..part3 kenangan dengan dia la.. part2 dulu dengan dia nie..part1 dengan dia nie.
haha..evry sem ada jer orang baru..ntah..just go on jerla..

Ubah Speaking Test BEL
Berani tak berani la, aku call sendiri puan fauziah n ask for postpone speaking test dari rabu nie jadi isnin depan, kelakar gak dia cakap aku balik ada bini ke kat shah alam tu.hahaha.lawak2...tapi ok jer..puan go on jer..ayat manis sket

Balik KL
well..dapat gak aku balik KL akhirnyer..dengan plan macam2..jadik ke tak, jadik ke tak
kalu tak jadik, ada plan dengan su plak ke hutan lipur..hahah...so, aku dapat balik KL,
cite sebenarnye baby eiyra ajak sekali...last2, dia balik dulu.takpe, aku balik rabu, n balik ke UITM isnin..5hari aku kat umah..puas hati aku, macam2 aku wat..wakakak..Myspace n Frendster aku memang on jerla...go on dengan bisnes topup tadi..

Shy Mcd
Hehe..finally, since a long time lama tak jumpa face to face, just komen2 n sms jer..
nie ha la sistah mcd lama dulu..quite close..lepak dekat pelita ss15 tu, just hang out.citer pasal study.. pasal gurlz..of coz la..yang banyak permainkan nie.. aku nie ala2 BORAT kat uitm tu..haha..perangai manusia..hahaha...

Jeram
Hari khamis maulidur rasul tu, lepak kampung jeram, dengan akak ijah sekeluarga n kaklin, lepak2 makan,jalan2 tepi pantai semuala..haha...lama tak jalan jauh2 nie..except uitm perak sana la..boring....

AF n Raja Lawak
Memang kelakar this week nyer af..ntah apa2 jer..tapi aku dah agak suka dekat IKA cute giler..n TOI.. laen2 ok jerla..first consert banyk cacian jer..haha..n raja lawak..nabil..
banyak video dia dah dwnload..besh siot...

New Hair Style
Nie la..dah lama nak potong rambut kat saloon, selalu kedai2 india biasa jer..
quite okla..just rm15, layer n wash cut.hehehe..new style before final.hahaha


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net